Om å skape sammen.

Det har gått utrolig fort fra tanken om å gå solo begynte å feste seg til CoCreator AS ble en realitet. De siste ukene har vært hektisk, og på samme tid er det forløsende og sårt å forlate MAD.

I CoCreator skal jeg kunne arbeide mer direkte og prosjektrettet med et minimum av administrasjon. Hodet mitt er min kapital, og jeg har etter hvert fått god erfaring med hva som fungerer og hva som ikke fungerer innen arkitektur, byggebransjen og byutvikling.

Siden jeg har arbeidet halve karrieren min på byggherresiden, vil jeg gjerne tilbake dit. Og jeg håper at det er noen der ute som vil vise meg tilliten og invitere meg inn til sitt prosjekt. For jeg vet jeg kan bidra, og jeg vet jeg kan skape noe fantastisk sammen med mine kunder.

Og siden jeg har ledet utviklingen av et arkitektkontor fra 1 til 18 ansatte på under 5 år med solide økonomiske resultater, har jeg også mye jeg kan bidra med i den sammenheng. Jeg vil gjerne dele med de som vil vite mer om hva som skal til. Vekstselskaper er en egen sjanger i næringslivet, og det er mange erfaringer - suksesser og fiaskoer jeg tror flere kan få høre mer om.

Men listen er lang over fantastiske ting vi har fått til - sammen i et team. Sammen med arkitektkollegaer, sammen med ingeniører, sammen med entreprenør og sammen med kunden. Og forhåpentligvis vil de neste årene bidra til at listen blir enda lenger.

For å sitere Michael Jordan til slutt: "Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships."