Vi stiller på Citykonferansen!

Citykonferansen i Oslo har utviklet seg til å bli Norges viktigste arena for eiendomsbransjen. Gjennom flere år har dette forumet vokst til å dreie seg mer over mot samfunn og byutvikling - og dette er en utvikling vi er svært fornøyd med.

Konferansen løfter viktige tema i både nåtid og fremtid: Teknologi, arkitektur, marked og økonomi blir løftet til en kraftsamling av en foredragsrekke.

"For vi tror at når man samler så mange kompetente mennesker på ett sted, så har man dannet grobunn for suksess"

Det er selvsagt at CoCreator stiller på denne konferansen - vi ønsker å være til stede og tilgjengelig for våre oppdragsgivere, også utenfor møterommet. For vi tror at når man samler så mange kompetente mennesker på ett sted, så har man dannet grobunn for suksess. De uformelle møtene, praten rundt kaffekoppen og diskusjonene i lunchen.

Alt dette i sum gjør at Citykonferansen er et "must" for både eiendomsutviklere, arkitekter, konsulenter og andre som arbeider i bransjen.

Partner og daglig leder Lars Clementsen Pedersen vil være tilgjengelig hele dagen, og kan kontaktes på telefon 99 29 95 92 eller epost: lars@cocreator.no